Welkom!

Bestel & verzendinformatie

FRIS! hanteert geen minimum bestelbedrag.

Verzending

  • FRIS! rekent €1,95 verzend- en administratiekosten voor uw bestelling, tevens heeft u de mogelijkheid om voor verzending met Track & Trace te kiezen à €3,95.
  • Vanaf €50,- euro bieden wij gratis verzending aan binnen Nederland. Voor overige landen binnen de EU verzenden wij gratis vanaf €100,- euro.
  • Wij verzenden alle bestellingen in een bubbeltjes enveloppe of in een brievenbusdoosje.

Betaling

Bij FRIS! heeft u de mogelijkheid om op twee manieren te betalen, middels iDEAL of per bankoverschrijving. Na het afronden van uw bestelling ontvangt u automatisch een bevestigingsmail. Na het ontvangen van de betaling wordt uw bestelling binnen 1 à 2 werkdagen verstuurd.

Bestellen vanuit het buitenland

Voor alle bestellingen buiten Nederland maar binnen Europa rekenen wij €5,95 euro aan verzendkosten. Vanaf €100,- euro bieden wij gratis verzending. Voor betalingen vanuit het buitenland kunt u afrekenen via Mister Cash / Bancontact, Giropay, MyBank of u gebruikt de volgende gegevens voor een bankoverschrijving:

FRIS Webshop
NL84 INGB 0008 3655 34
BIC INGBNL2A

Retour/ruilen

Wanneer u niet tevreden bent met een bepaald product, kunt u het binnen 7 dagen na ontvangst, in een goed beschermende verpakking retourneren.
Op maat geknipte producten zoals ballchain, jasseron, leer en koord en op maat gemaakt producten, zoals hangers, armbanden, kunnen NIET geretourneerd worden.
Wil je een product ruilen of retourneren dan dien je altijd eerst contact op te nemen met FRIS! Vermeld hierbij in ieder geval je volledige naam en factuurnummer. De verzendkosten voor het terugsturen van de te ruilen of retourneren producten zijn voor eigen rekening. Let op!

  • Wegens hygiëne is het niet mogelijk om oorbellen te retourneren.
  • We kunnen alleen producten retour nemen die ongedragen en onbeschadigd zijn.
  • De retour gezonden items zijn op eigen risico voor de klant.

Onderhoudstips

Voor al producten die niet van sterling 925 zilver of stainless steel zijn bestaat de kans dat de producten naar verloop van tijd minder mooi worden. Dit zal bij de ene persoon sneller gaan dan andere, dit heeft te maken met de PH-waarde van je huid. Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je items hierbij een aantal tips:

  • Niet met de sieraden om gaan slapen, douchen, sporten of afwassen.
  • Doe eerst parfum, hairspray en bodylotion op en daarna pas je sieraden om.
  • Bewaar je sieraden in een droge ruimte i.v.m. vocht.
  • Droog je handen eerst goed af voor je je sieraden om/in doet.