Welkom!

DIY videos

Op deze DIY pagina vind je leuke DIY video's waarin we je laten zien hoe je zelf sieraden kunt maken. De DIY onderwerpen zijn gevarieerd, van het maken van een woonketting tot het rijgen van een armband. De materialen die we in de DIY video gebruiken staan in het betreffende artikel vermeld, zodat je er zelf snel en eenvoudig mee aan de slag kunt gaan. Hou onze DIY pagina goed in de gaten, wekelijks verschijnt er een nieuwe DIY video!

Heb je nog vragen of heb je ideeën voor een volgende DIY video of onderwerp dan horen we dit graag.

DIY Festival Haarbandje ♥ MADEBYNoelle

In dit filmpje laat Noelle zien hoe je hoe je een heel leuk festival haarbandje kunt maken! Kijk voor de benodigdheden bij het filmpje op YouTube.


Lees verder

Geplaatst op: dinsdag 23 juni 2015, 13:46

DIY Leren Armbandjes ♥ MADEBYNoelle

In dit filmpje laat Noelle zien hoe je eenvoudig leuke leren armbandjes kunt maken! Kijk voor de benodigdheden bij het filmpje op YouTube.


Lees verder

Geplaatst op: dinsdag 23 juni 2015, 13:34

DIY Swarovski sieraden ♥ MADEBYNoelle

In dit filmpje laat Noelle zien hoe je sieraden kunt maken met Swarovski steentjes! Kijk voor de benodigdheden bij het filmpje op YouTube.


Lees verder

Geplaatst op: donderdag 16 april 2015, 11:54

DIY gevlochten waxkoord armband

Deze week laten we je zien wat je met ons nieuwe 1mm waxkoord kunt doen. We nemen drie stukken waxkoord en maken daarvan een gevlochten armband met metalen kralen erin verwerkt. Je kunt i.p.v. de metalen kralen ook Rocailles gebruiken, dit geeft een erg leuk effect!  Je moet er even de tijd voor nemen, maar het resultaat mag er dan ook zijn. Een ideaal project voor op de zondag!


Lees verder

Geplaatst op: maandag 18 januari 2015, 13:48

DIY leren armband met gestikt leer

Deze week een armband gemaakt van ons nieuwe gestikte leer in combinatie met verschillende soorten leer. Twee stoere armbanden gemaakt van soepel leer. Met deze armbanden lijkt het alsof je meerdere armbanden draagt, maar ben je met 1 armband meteen klaar!


Lees verder

Geplaatst op: zondag 21 december 2014, 11:27

DIY facet armband

In deze DIY video laten we je de kettel techniek zien. Dit fijne armbandje, gemaakt van onze nieuwe facetkralen, is ook op dezelfde manier te maken in een bijpassende ketting.


Lees verder

Geplaatst op: zondag 14 december 2014, 11:45

DIY armbanden rijgen

In deze DIY video laten we zien hoe je een armband kunt rijgen met elastiek en op metaaldraad met een sluiting.


Lees verder

Geplaatst op: zondag 7 december 2014, 14:26

DIY Aztec armband

Door de leuke vrolijke kleurtjes Aztec koord heb je niet veel nodig om geweldige armbandjes te maken! In deze video laten we je 2 voorbeelden zien.


Lees verder

Geplaatst op: zondag 23 november 2014, 14:32

DIY leren wrap armband

Natuurlijk zijn we meteen aan de slag gegaan met ons nieuwe DQ gevlochten leer. We hebben 2 verschillende wrap armbanden ter inspiratie gemaakt, maar je kunt hier natuurlijk eindeloos veel soorten armbanden mee maken. Wat dacht je van een driedubbele wrap armband, mooi enkel met een swarovski steentje of combineer het met het gestikte en 3mm leer.


Lees verder

Geplaatst op: zondag 16 november 2014, 10:54

DIY winterse Ibiza armband

Kennen jullie ze nog? De hippe Ibiza armbanden? We hebben nu de winterversie gemaakt. In deze DIY video laten we je stap voor stap zien hoe je deze leuke armbanden zelf kunt maken. Ideaal, want met deze ene armband is meteen je pols gevuld!


Lees verder

Geplaatst op: zondag 9 november 2014, 10:01

DIY leren armband met DQ sluiting

Met leer kun je veel soorten sieraden maken. Deze keer een video waarbij we onze nieuwe DQ sluitingen gebruiken in combinatie met 2mm leer.


Lees verder

Geplaatst op: donderdag 30 oktober 2014, 14:05

DIY vacht leer armband

Met ons populaire vacht leer kun je eindeloos veel soorten sieraden maken. In deze video laten we je zien hoe gemakkelijk het is om er een leuk armbandje van te maken.


Lees verder

Geplaatst op: maandag 20 oktober 2014, 13:38

DIY Coco leer

Stoere vrouwelijke armbanden gemaakt van Coco leer met DQ sluiting.
Voor deze DIY heb je slechts een schaar en lijm nodig! Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan :)

DIY Coco leer


Lees verder

Geplaatst op: donderdag 2 okt 2014, 16:25

DIY woonketting

Je ziet ze al veel op pinterest en in woonmagazines voorbij komen, woonkettingen. Hippe accessoires om je huis een persoonlijke touch te geven.
Super makkelijk en snel te maken van ons waxkoord, 16mm houten kralen, ansichtkaarten en, niet te vergeten, een houten knijpertje.

DIY woonketting


Lees verder

Geplaatst op: donderdag 4 sept 2014, 16:20

DIY Bead loom Bracelet

Helemaal hot is momenteel het maken van deze armbanden met hele kleine kraaltjes. Je weeft zelf een patroon met onze Miyuki kraaltjes dus de mogelijkheden zijn eindeloos! De gebruikte materialen.


Lees verder

Geplaatst op: maandag 18 aug 2014, 18:06

DIY Zomerse armbandjes

Dit soort armbandjes kunnen altijd en overal. Zeer gemakkelijk te maken met alleen een schaar als gereedschap. De gebruikte materialen.


Lees verder

Geplaatst op: maandag 18 aug 2013, 18:06