Zo vlak na de feestdagen kunnen wat mij betreft de maanden niet snel genoeg gaan. Uitkijkend naar de eerste lente dagen, een fris zonnetje en meer groen aan de bomen. En bij dat lekkere weer horen ook nieuwe kleuren! Het leuke aan ons werk is dat we vaak in de winter al bezig zijn met het vooruit kijken naar de trends op het gebied van kleuren in mode en woonaccesoires.
De afgelopen weken hebben we heel veel nieuwe kralen en leer ingekocht, perfect aansluitend bij de kleuren die in het voorjaar en de zomer komen.
Hier zul je de komende weken steeds meer van online zien komen. Hou daarom goed onze nieuwsbrief in de gaten om op de hoogte te worden gehouden!

Kleuren voorjaar en zomer 2018

Modekleuren Spring Summer 2018

Bron: instijladvies.nl

Dit mooie kleurenpallet geeft precies weer welke kleuren belangrijk gaan worden dit voorjaar en zomer. Een mooie mix tussen warme en koele kleuren. Wat opvalt en waar je absoluut niet omheen kunt, zijn de 2 groene tinten. Het olijfgroen zal populairder worden dan ooit en combineert ook erg fijn met de 2 nude tinten. Liefhebbers van rood / oranje kunnen ook weer volop genieten want deze kleur is niet weg te denken. Daarnaast een mooie mix van diverse blauwtinten die je veel kunt combineren onderling maar ook met vergelijkbare tinten, zoals grijs.

Hierbij alvast een sfeerimpressie (+ sneakpreview) van de nieuwe trendkleuren met kralen en leer.

Sfeerimpressie (+ sneakpreview) van de nieuwe trendkleuren met kralen en leer