Maak gemakkelijk een elastisch armbandje van miyuki-rocailles met in het midden een mooie natuursteen. Combineer de kleuren die jij mooi bij elkaar vindt passen en die bij jouw outfit matchen. Doordat de armbandjes zijn gemaakt van elastiek kun je ze gemakkelijk naar eigen maat knopen. Gemakkelijk om te maken en het past iedereen!

Vorige week zijn we aan het rijgen gegaan en kwamen wij tot deze leuke armbandjes-creaties. Eigenlijk is het enige wat je nodig hebt voor dit armbandje: 1,2 of 3 zakjes miyuki-rocailles, een natuursteentje en een stukje gekleurd elastiek. Je kunt je eigen kleuren miyuki-rocailles uitzoeken, hiervoor gebruiken wij onze 3mm miyuki-rocailles 8/0. Het leuke is dat je met een zakje miyuki-rocailles meerdere armbandjes kan maken. Verder hebben wij in het midden van het armbandje een natuursteen geregen maar die hoef je natuurlijk niet te gebruiken, de keuze is aan jou.

Om een armbandje te maken heb je 20cm elastiek nodig, wij gebruiken hier ons gekleurd elastiek van 0,8mm. Het elastiek is er in veel verschillende kleurtjes, kies een leuke kleur uit die matched bij de kralen die je verder al hebt gekozen (je kunt natuurlijk ook nog bedeltjes/hangers tussen de miyuki-rocailles door rijgen). Rijg al je kralen op het elastiek en knoop het vervolgens naar je eigen polsmaat. Tijdens het rijgen is het handig om het elastiek telkens even weer een beetje schuin af te knippen. 2 keer knopen en klaar is kees.. je hebt nu helemaal zelf een armbandje gemaakt!

Het enige wat je nodig hebt zijn de benodigdheden en je handen om dit armbandje te knopen!

Wat heb je nodig?
- 1x 20cm gekleurd elastiek 0,8mm (kies je favoriete kleur)
- Miyuki-rocailles 8/0 (3mm) 5 gram (kies een of meer kleuren die jij mooi vindt)
- Natuursteen tube kralen rond 13x4mm (kies een leuke kleur die bij de rest van de kralen past)


Elastisch armbandje miyuki-rocailles Miyuki-rocailles armbandjes met natuursteen