In November zijn wij een erg leuke samenwerking aangegaan met Ellen die inspirerende blogs schrijft over diverse onderwerpen op haar website www.ellmini.com. Ellen heeft een blog geschreven over hoe gemakkelijk en leuk het is om zelf sieraden te maken. In deze blog legt ze een aantal technieken uit een geeft ze een aantal leuke voorbeelden en een dosis zin en inspiratie om zelf aan de slag te gaan met sieraden maken.

In haar blog schrijft ze onderandere over een geschikt kleurenpalet en over de twee technieken: de eerste is het werken met een kettelstift, en de tweede is het werken met ijzerdraad en knijpkralen. Verder vertelt ze over diverse materialen van onze kralen en stenen die ze gebruikt voor armbandjes en onze rocailles en miyuki kralen. Ellen legt uit hoe gemakkelijk het is om armbandjes te maken met ons elastisch lint en hoe geschikt dit materiaal ook is voor een armbandje voor je dochtertje.

Wil jij ook zelf sieraden maken: kettingen, oorbellen of armbandjes, het staat allemaal beschreven in haar blog. Erg leuk om te lezen en ook om te maken, makkelijk en je hebt snel resultaat! Lees hier

Maak je eigen earparty! Maak je eigen armcandy!