Karma oorringen creolen zijn niet meer weg te denken bij een earparty. De echt 925 sterling zilveren oorringen van Karma zijn makkelijk te combineren en zijn er in diverse maten. Hieronder leggen wij uit welke maten oorringen er zijn en laten we het verschil tussen de maten zien.

De oorringen zijn er in zilver en goud en zijn beide gemaakt van 925 sterling zilver en de gouden hebben daar nog een goldplating overheen. De oorringen van Karma zijn er in verschillende maten. De kleinste maat is 8mm en daarna komen de oorringen met een diameter van 10,12,14,16,18 en als grootste maat de 20mm. De 8mm oorring wordt vaak gebruikt als helix boven in het oor en afhankelijk van hoe hoog je gaatje zit en de dikte van het oor wordt de oorring soms ook in het 2e of 3e gaatje gedragen. Voor de meeste mensen is de oorbel te klein voor het eerste gaatje. De 10mm wordt vaak in het 2e gaatje of hoger gedragen, maar tegenwoordig zie je ook dat de 10mm steeds meer in het 1e gaatje wordt gedragen waardoor hij mooi aansluit om je oorlel. Dit kan alleen wanneer je gaatje niet te hoog zit en hij om je lel heen kan.

De creolen zijn precies dezelfde oorringen als het grote aanbod symbols 12mm creolen die wij aanbieden in onze winkel en webshop. De oorringen zijn mooi dun waardoor veel bedels er overheen passen en je er dus iets aan kunt hangen. Op deze manier kun je je oorbellen helemaal naar jouw eigen smaak maken.

Voor de Karma creolen in zilver of goud klik op deze link hier

Oorringen - Creolen in verschillende maten Oorringen in verschillende maten