Wat is er nou leuker dan zelf oorbellen te maken met de kleuren die bij jou passen. Op deze manier bespaar je het lange zoeken in winkels naar de kleur en soort oorbellen waar jij naar op zoek bent. Het maken van oorbellen is niet moeilijk en zeker voor een beginner de moeite waard!

Met weinig gereedschap maak je jouw eigen oorbellen. Het enige wat wij hierbij gebruiken is een platbektang maar je kunt het soms ook met een schaar doen of misschien heb je thuis nog een tang in de gereedschapsdoos liggen. Wij verkopen losse (klap) oorhaakjes, waar je bijvoorbeeld zelf een bedeltje aan kunt hangen. Dit kun je doen door het onderste oogje van het haakje voorzichtig open te schuiven en daar een bedeltje aan te hangen. Schuif het weer dicht en klaar is je oorbel!

Daarnaast hebben we ook oorringen waar je zelf kraaltjes aan kunt rijgen. Dit kun je doen door het haakje iets platter te buigen. Hierna kun je er kraaltjes aan hangen en zo heb je in een handomdraai opnieuw een hippe oorbel. Wil je meerdere hangertjes of bedeltjes aan elkaar hangen, dan kun je gebruik maken van buigringetjes.

Benodigdheden:
- 2x Stainless steel buigring 6mm (sts82042)
- 2x Oorstekers goud met oogje (13034)
- 2x Swarovski puntstenen zwart (13001)
- 2x Resin hangers bruin (be12837)

Resin-hanger oorbellen maken